Společenské vědy pro techniky Ekonomie, právo, politologie - Hrbková, Jana (Grada, 2015)
Ojedinělá publikace seznamuje čtenáře se třemi vědami: ekonomií, právem a politologií. V ekonomii vysvětluje mikro a makroekonomii, hospodářskou politiku a mezinárodní ekonomii. V právu podává přehled římského práva, ústavy, zákoníku práce a nového občanského zákoníku. V politologii objasňuje teorie státu, demokracii a totalitarismus.
Keywords: Ekonomie