Angličtina pro samouky učíme se, opakujeme, procvičujeme - Pourová, Miloslava (Grada, 2015)
Učebnice angličtiny vhodná pro ty, kdo se chtějí sami naučit, jak se dorozumět anglicky, pro všechny, kdo mají zájem při učení postupovat svým vlastním tempem a nechtějí navštěvovat drahé a časově náročné kurzy.
Keywords: Angličtina