České temno - Různí (Golden Dog, 2021)
Tajemno a temnota Obojí stejnou měrou láká jako děsí. Vyprávění plná přízraků, netušených hrůz, napětí, zoufalství i naděje odpradávna přitahují. V této bohatě ilustrované antologii, která vzdává hold domácím klasikům žánru, najdete příběhy inspirované sny, povídačkami i skutečnými událostmi, a hlavně českou kotlinou. Kniha České temno přináší průřez tuzemským literárním hororem za posledních dvacet let a představuje jak nejvýraznější autory žánru, tak i jeho nové tváře.
Keywords: Horory