Efektivní testování softwaru Klíčové otázky pro efektivitu testovacího procesu - Bureš, Miroslav (Grada, 2016)
Jak testování software realisticky odhadovat a plánovat? Jak zajistit efektivitu, a to klíčové u testování? Poradí vám tým autorů s dlouholetou praxí v českých i zahraničních společnostech, se znalostí testovacích metodik i zkušenostmi z výzkumu v oblasti testování.
Keywords: Ostatní