Cardmaking barvy, tvary, styly - Ščerbová, Jitka (Grada, 2016)
Kniha přináší rady, jak se vyznat a tvořit v 10 stylech cardmakingu, jak úspěšně sestavovat kompozice, jak se vyhnout začátečnickým chybám a překlenout úskalí tvarů a barev. Na konkrétních příkladech ukazuje, jak používat výtvarnou alchymii a různé materiály.
Keywords: Výtvarné techniky