Styl Cesta ke kráse, sebevědomí a charismatu - Gabulová, Dagmar (Grada, 2016)
Získejte klíč ke své kráse. Objevte svou jedinečnost a staňte se hvězdou svého života! Tento bohatě ilustrovaný osobní průvodce okořeněný praktickými cvičeními vás vezme na vzrušující cestu za nalezením vlastního stylu, sebevědomí a charismatu.
Keywords: Zdraví a životní styl; Móda