Velká kniha meditačních technik Jednoduchá mindfulness cvičení pro každodenní problémy - Siegel, D., Ronald (Alferia, 2016)
Hledáte skutečně komplexní a zároveň poutavou a srozumitelnou učebnici všímavosti a meditačních technik? Pak jste ji našli! Objasní vám neobyčejný přínos meditací a všímavosti, provede vás jednotlivými technikami a ukáže vám, jak uplatnit všímavost ve vašem každodenním životě a při řešení problémů.
Keywords: Mindfulness; Štěstí a pozitivní myšlení