Matematika s nadhledem od prváku k maturitě, 13. díl Kombinatorika, Pravděpodobnost a statistika - Tlustý, Pavel (Fraus, 2020)
Nová čtrnáctidílná řada učebnic matematiky tematicky pokrývající středoškolské učivo potřebné ke složení maturitní zkoušky z matematiky navíc s online procvičováním ZDARMA. 13. díl je zaměřený na kombinatoriku, pravděpodobnost a statistiku.
Keywords: Ostatní