Rehabilitace kognitivních funkcí v ošetřovatelské praxi - Válková, Lenka (Grada, 2015)
Rehabilitace kognitivních funkcí v ošetřovatelské praxi přináší informace jak správně testovat tyto poruchy, jak pracovat a rehabilitovat s lidmi, kteří mají deficit v této oblasti.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc; Psychologie a komunikace