Strašidlář - Mezi námi ze záhrobí - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2016)
Určitě jste nevěděli, že duchy, kostlivci a upíry se dají zažít i docela veselé, zábavné a napínavé historky, při nichž se nebudete ani moc bát. Pusťte se do čtení a sami uvidíte!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; Pohádky