Zahradní nábytek výroba, údržba a renovace - Zeman, Pavel (Grada, 2015)
Výroba nebo oprava zahradního nábytku bude pro vás hračkou, pokud budete postupovat podle našich fotonávodů KROK ZA KROKEM. Návody jsou určené jak kutilům, tak i těm, kteří mají s výrobou minimum zkušeností.
Keywords: Hobby