Kouzelné vánoční sny - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Také už se nemůžete dočkat Vánoc? Úžasně ilustrovaná vánoční knížka je tu pro všechny děti, které netrpělivě čekají na Ježíška. Malí čtenáři se dozvědí, čím voní purpura, kdy uvidí zlaté prasátko, jak vznikají sněhové vločky, jak to dělá Ježíšek s dárky, a hlavně odhalí jedno velké vánoční tajemství.
Keywords: První čtení; Pohádky