První pomoc pro každého 2., doplněné vydání - Petržela, Daniel, Michal (Grada, 2016)
Text obsahuje nejnovější poznatky z oblasti poskytování první pomoci a je rozšířen o problematiku poskytování pomoci malým dětem. Čtenáři se naučí poskytovat kvalitní a efektivní první pomoc.
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Medicína pro veřejnost