České trolejbusy historie a současnost, typy, technika, provoz - Harák, Martin (Grada, 2015)
Komplexní pohled na minulost i současnost trolejbusů v České republice. Kniha vás seznámí s rozvojem trolejbusové dopravy, technickým řešením vozidel i vzpomínkami konstruktérů, kteří byli u vývoje některých modelů. Po přečtení této knihy už nikdy nebude svezení trolejbusem stejné jako předtím!
Keywords: Retro