Těhotenství a mateřství - Gregora, Martin (Grada, 2017)
Čekáte miminko? Buďte připraveni! Nová česká kniha o těhotenství a mateřství vám zodpoví všechny dotazy a seznámí vás s moderními trendy jak v péči o těhotnou maminku, tak v péči o dítě od novorozeneckého do předškolního věku. Získejte rady od zkušeného gynekologa a vyhledávaného pediatra. Jejich nepostradatelná příručka je tu ve druhém vydání.
Keywords: Rady pro rodiče