Tajemství efektivního učení Dvakrát lepší výsledky s polovičním úsilím - Krengel, Martin (Grada, 2015)
Zkušený autor přináší osvědčený systém učení: 10 kroků vás dovede k perfektním výsledkům u zkoušek s mnohem menším úsilím než dříve. Tento jedinečný návod na použití vašeho mozku vám představí moderní triky pro snazší a efektivnější učení, lepší paměť a koncentraci i pro osvojení time managementu.
Keywords: Trénink paměti a učení