Farmakologie - Švihovec, Jan (Grada, 2018)
Základní publikace v oboru, kterou sepsali přední domácí odborníci z několika lékařských fakult. Monografie s četnými obrázky a tabulkami je pojata zcela komplexně, lze ji využít v pre- i postgraduálním studiu (medici, lékaři, farmaceuti i související obory).
Keywords: Farmacie, farmakologie