Excel - pokročilé nástroje funkce, databáze, kontingenční tabulky, prezentace, příklady - Laurenčík, Marek (Grada, 2015)
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat i jejich bezpečné sdílení s více uživateli.
Keywords: Kancelářské programy