Do lavic! - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
Děti, nebojte se první třídy! Školní skřítkové vás nenechají na holičkách. Věřte, nevěřte, v každé první třídě úřaduje parta čiperných a šikovných bytůstek, bez kterých se prvňáčkové neobejdou. Skřítkové spolehlivě zařídí, aby děti ve škole zažily úspěch i legraci. Krásně ilustrovaná knížka je vhodná jako dárek pro všechny prvňáčky.
Keywords: První čtení