Ošetřovatelská diagnostika v práci sestry - Archalousová, Alexandra (Grada, 2015)
Stanovení ošetřovatelských diagnóz sestrou vychází z identifikace potřeb nemocného a z pojmenování problémů, které nemoc přináší a na jejichž řešení se sestra podílí ošetřovatelskou péčí.
Keywords: Teoretické obory