I mrtví prahnou po pomstě - Daniel, Barták (Golden Dog, 2024)
Co skrývá zanedbaný statek na okraji Prahy? Bečení zmasakrovaných ovcí či snad vzteklý řev hladových prasat? A co s ním má společného psychicky nemocný muž stíhaný šíleným přízrakem dávno mrtvé matky? A žena, skrývající se pod dvěma identitami? Vítejte v příběhu plném tajemství, v němž není jednoduché odlišit pravdu od lži. Protože I mrtví prahnou po pomstě...
Keywords: Horory