Psychologie masových vrahů Příběhy temné duše a nemocné společnosti - Drbohlav, Andrej (Grada, 2015)
Lidská duše je rozlehlá a pestrobarevná krajina, která vytváří jemné, ale i velmi hrubé rozdíly mezi všemi lidmi a činí každého zcela jedinečným. Po úspěšné knize "Psychologie sériových vrahů" se PhDr. Andrej Drbohlav opět vydává k temným hranicím duše a představuje další podobu mnohonásobného vraha.
Keywords: Psychologie odborná