Klasické masáže - Tesař, Vlastimil (Grada, 2015)
Klasická (zdravotní) masáž, někdy ještě s přívlastkem švédská, je nejznámější a nejpoužívanější masáží především v různých rehabilitačních zařízeních, wellness centrech, masérských salonech apod. Tuto knihu mohou využít studenti středních a vysokých škol, účastníci rekvalifikačních kurzů se zaměřením zdravotní masér, maséři ve zdravotnictví, fyzioterapeuti, ale i maséři sportovní a široká veřejnost.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink