Fitness s Evou Samkovou účinnost cviků podle EMG - Král, Jiří (Grada, 2017)
Demonstraci cviků provádí Eva Samková, vítězka OH v Soči ve snowboardcrossu. V knize jsou uvedeny fotografie cviků, kresby svalových partií a popis provedení cviků podle pokynů autora knihy, který je jejím kondičním trenérem. Účinnost cvičení byla ověřena metodou povrchové elektromyografie.
Keywords: Fitness a kondice