Sportovní pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2015)
V pohádkách se většinou nesportuje a to je chyba, kterou napravuje tato vtipná knížka. Tady platí - co pohádka, to jeden sport a jeho tajemství. Tajemství, o kterých nikdo netuší! Přečtěte si, co se skrývá za vznikem tenisu, vodního lyžování nebo třeba horolezectví a jak to chodí na golfovém hřišti nebo hokejovém stadionu.
Keywords: Pohádky