Networking Jak získat nové klienty a obchodní partnery - Schánová, Lenka (Grada, 2015)
Chcete uspět v networkingu? Chcete rozšířit okruh svých obchodních partnerů, klientů či kamarádů? Známá networkerka ukazuje, že nezáleží na tom, jaký typ člověka jste, zda introvert, extrovert, startupista nebo zkušený podnikatel, abyste v networkingu uspěli. Na základě vlastních zkušeností přináší tipy a triky, jak na to.
Keywords: Psychologie odborná; Kariéra a zaměstnání