Fenomén Mercedes-Benz & Čechy, Morava a Slezsko - Vacek, Zdeněk (Grada, 2015)
Výpravná česko-anglická publikace podrobně a mnohovrstevnatě mapuje více než 120letou přítomnost produktů nejstarší automobilky světa Mercedes-Benz na našem území.
Keywords: Retro