Prázdniny s dinosaury Chytré čtení - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2015)
Roztomilý interaktivní příběh o dinosaurech s jednoduchými úkoly, jejichž prostřednictvím děti poznávají svět kolem sebe - učí se různým znalostem a dovednostem a rozvíjejí si logické myšlení.
Keywords: Pohádky; První čtení