Tajemství motivace Jak zařídit, aby pro vás lidé rádi pracovali - 3., rozšířené vydání - Plamínek, Jiří (Grada, 2015)
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Návod naleznete v této knize. Odhalí vám univerzálně platná pravidla motivace včetně jejích vnitřních i vnějších vlivů a také to, v jaké situaci které vlivy dominují, a poznáte, jak fungují vztahy mezi různými motivačními typy lidí.
Keywords: Podnikání a management