Volný čas seniorů - Janiš, Kamil (Grada, 2016)
Autoři této monografie se zabývají stářím a volným časem. Zdůvodňují volnočasové chování seniorů a předkládají model determinantů volnočasového chování, který je pro ČR zcela nový. Kniha je určena odborníkům, vědeckým pracovníkům, studentům, ale i všem, které tato oblast pouze zajímá.
Keywords: Pedagogika; Andragogika