Porodnické soudní kazuistiky - Roztočil, Aleš (Grada, 2015)
Padesát tři instruktivní případy, které vás poučí, čeho se vyvarovat v jednom z forenzně nejrizikovějších medicínských oborů. Instruktivní publikace pro porodníky, porodní asistentky, management nemocnic, policisty i právníky.
Keywords: Právo; Gynekologie a porodnictví; Soudní, posudkové lékařství