Účetnictví pro úplné začátečníky 2015 - Rubáková, Věra (Grada, 2015)
Chcete se naučit účetnictví a jste naprostý laik, začátečník, student či rekvalifikovaný pracovník? Osvojte si základy účetnictví s touto osvědčenou publikací. Vše pochopíte z jednoduchého výkladu a mnoha příkladů! Výsledky řešených příkladů jsou samozřejmostí.
Keywords: Účetnictví