Pleteme copy a copánky - Arnesen, Laura (Grada, 2015)
Kniha Pleteme copy a copánky obsahuje pět základních postupů s odkazy na videonávody, deset zapletených účesů a pět zapletených účesů pro slavnostní příležitosti jako taneční, maturitní a jiné plesy či svatby, ale i párty, večírky a narozeninové oslavy.
Keywords: Výtvarné techniky