Šijeme sedací vaky - Theiberová, Zita (Grada, 2016)
Cílem autorky bylo podělit se o své zkušenosti a znalosti a sestavit soubor návodů, rad a typů pro šití oblíbených sedacích vaků. Pomůže s výběrem materiálu, výběrem vhodného tvaru a velikosti vaku a poradí, jak jednoduše zhotovit střih.
Keywords: Výtvarné techniky