Psychopatologie Nauka o nemocech duše, 2., aktualizované a doplněné vydání - Orel, Miroslav (Grada, 2016)
Druhé vydání úspěšné publikace nabízí stručný přehled o stále aktuálnějším oboru psychopatologie. Čtivou formou přináší základní informace o oblasti duševních poruch všem, kdo knihu vezmou do ruky buď kvůli splnění svých studijních povinností, nebo kvůli potřebám své profese, nebo jen ze zájmu.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie; Pro humanitní obory