Zábavná matematika pod polštář 2 Tentokrát je to osobní - Overdeck, Laura (Bambook, 2015)
Chcete, aby si vaše děti zamilovaly matematiku a večer před spaním řešily zajímavé početní úkoly? A vy s nimi? Již druhá úžasná knížka plná veselých příkladů a krásných ilustrací ukáže nejen dětem, že počítání může být zábavnou hrou, při které se pobaví celá rodina.
Keywords: Doplňkové učebnice; Encyklopedie a naučná