Zábavná matematika pod polštář - Overdeck, Laura (Bambook, 2015)
Chcete, aby vaše děti měly matematiku rády stejně jako své oblíbené pohádky? Zábavná matematika pod polštář, úžasná knížka plná vtipných příkladů a ilustrací, udělá z počítání společnou zábavnou kratochvíli namísto strašáka, který děti v noci budí ze spaní.
Keywords: Doplňkové učebnice; Encyklopedie a naučná