Nebezpečné osobnosti Jak je odhalit a chránit se před nimi - Příručka bývalého agenta FBI - Navarro, Joe (Grada, 2015)
Jak rozpoznat nebezpečné osobnosti kolem nás? Autor, bývalý agent FBI, přibližuje nejčastější typy nebezpečných osobností a radí, jak na ně včas reagovat. Vše doplňuje konkrétními kriminálními příprady i příběhy klientů z běžného života. Nebezpečné osobnosti jsou blíže, než si myslíte. Chraňte se před nimi!
Keywords: Psychologie pro každého; Slovní sebeobrana, manipulace