Strečink na anatomických základech Druhé, přepracované vydání - Nelson, G., Arnold (Grada, 2015)
Potřebujete zvýšit flexibilitu, zlepšit sportovní výkon, nebo snížit svalové bolesti a tenze? Pak je kniha vaším ideálním průvodcem výběrem a správnou technikou provádění strečinkových cvičení.
Keywords: Fitness a kondice