Moje vzpomínky na začátky Dětského kardiocentra v Praze - Šamánek, Milan (Grada, 2015)
Práce je vzpomínkou na dětskou kardiologii a kardiochirurgii před rokem 1968, na pohnuté události roku 1968 a na vznik Dětského kardiocentra v Motole v dalších letech.
Keywords: Medicína pro veřejnost