Nenechte svůj mozek zahálet Začněte jej využívat na maximum - Stenger, Christiane (Grada, 2015)
Po přečtení nové knížky od několikanásobné juniorské mistryně světa v paměťových disciplínách už váš mozek nikdy nebude stejný jako dřív! Poznejte tajemství fungování svého mozku, naučte se techniky, jak jej trénovat, a vydejte se vstříc vlastní genialitě!
Keywords: Trénink paměti a učení