Praktický právní průvodce pro neziskové organizace podle nového občanského zákoníku - Vít, Petr (Grada, 2015)
Kniha je první srozumitelnou a prakticky zaměřenou právní publikací pro neziskové organizace na našem trhu. Věnuje se právním otázkám a problémům činnosti neziskových organizací, úpravě fundraisingových nástrojů a smlouvám včetně pracovních; vše zpracováno podle nového občanského zákoníku. Výklad doprovází příklady a vzory smluv.
Keywords: Podnikání a management; Veřejná správa, neziskové organizace