Osamělost aneb Kolik máte přátel na Facebooku - The, Beastess (Grada, 2016)
Na světě je už víc než sedm miliard lidí - vrážíme do sebe v davu, nadáváme si v nekonečných kolonách aut, dokonce i v přírodě je čím dál těžší najít tiché zákoutí. Přesto se řada z nás cítí osamělá. Proč tomu tak je? Proč je stále těžší najít v přelidněném světě spřízněnou duši?
Keywords: Psychologie pro každého