Zombíci... První hryznutí! - Frencl, Ondřej (Bambook, 2015)
Zabedněte doma všechny okna i dveře a vyzbrojte se vším, co vám přijde pod ruku, protože zombíci přicházejí! Je čas zakousnout se do našeho příběhu a podat si pár zombíků... Ale pozor, HRYŽOU!
Keywords: Komiksy