Kognitivní trénink v praxi 2., rozšířené vydání - Klucká, Jana (Grada, 2016)
Seznamte se s nejnovějšími metodami tréninku duševních schopností! Autorky se soustředí na procvičování kognitivních funkcí, které nám umožňují poznávat okolní svět, plánovat naše jednání, pamatovat si, ale také vstupovat do vztahů s druhými lidmi.
Keywords: Aplikovaná psychologie; Psychologie odborná