Právo životního prostředí praktický průvodce - Tuháček, Miloš (Grada, 2015)
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů. Součástí jsou i praktické příklady.
Keywords: Právo