Fotograf - Martin, Štefko (Golden Dog, 2025)
Sedmnáct let. Tak dlouho uniká vrah přezdívaný Fotograf. Žádné stopy, žádné chyby. A teď znovu udeřil - stejný rukopis, stejná brutalita. Detektiv Hank Giorgio je na nucené dovolené, pod drobnohledem vnitřních záležitostí a odkázaný na práci z domova. Jenže když Fotograf opět udeří, nemůže zůstat stranou. Tentokrát je k pravdě blíž než kdy dřív. Otázkou zůstává, kdo nakonec bude lovcem a kdo kořistí.
Keywords: Sci-fi, fantasy