Podniková informatika Počítačové aplikace v podnikové a mezipodnikové praxi - 3., aktualizované vydání - Pour, Jan (Grada, 2015)
Kniha je komplexním přehledem technologií a aplikací, které se používají ve firmách. Autoři představují moderní informační a komunikační technologie, věnují se správě dat v podnicích a osobní informatice. Nové vydání je aktualizováno v souvislosti s vývojem v jednotlivých oblastech. Je určeno manažerům, uživatelů IT i studentům VŠ.
Keywords: Podnikání a management; Ostatní; Management v informační společnosti