Příručka pro sestry v oftalmologii - Kolarčík, Lukáš (Grada, 2016)
Publikace pro sestry, optometry, biomedicínské techniky a další nelékařské profese. Obsahuje informace o specifických výkonech a zásadách specializované péče v oftalmologii.
Keywords: Oftalmologie, ORL; Ošetřovatelství - klinické obory