Matematika s nadhledem od prváku k maturitě, 11. díl Stereometrie II - Pomykalová, Eva (Fraus, 2020)
Nová čtrnáctidílná řada učebnic matematiky tematicky pokrývající středoškolské učivo potřebné ke složení maturitní zkoušky z matematiky navíc s online procvičováním ZDARMA. 11. díl je zaměřený na stereometrii.
Keywords: Ostatní